فعالیت ۴۵ رصدخانه شورایعالی انقلاب فرهنگی در کشور
به گزارش مجله سرگرمی، مرکزی دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: برای نخستین بار مرکز رصد، برنامه ریزی و ارزیابی در این شورا راه اندازی شده و شورایعالی انقلاب فرهنگی ۴۵ رصدخانه علمی، فرهنگی و اجتماعی در کشور دارد.
حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه ۲۹ تیرماه در نشست با فعالان جبهه مردمی انقلاب اسلامی استان مرکزی با اعلان اینکه در این دولت مسئولانی از جنس مردم حضور دارند اظهار نمود: در بعضی دولت ها اعتقادی به حوزه فرهنگ وجود نداشت اما حالا در این زمینه باید قدردان مسؤلان باشیم.
وی اضافه کرد: در سطح استان اقدامات بزرگی همچون "غدیریه در روزهای عید غدیر" انجام شده که شاهد حضور جوانان در این اقدامات بوده ایم.
دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی ضمن اشاره به اصلاح انقلابی ساختار فرهنگی افزود: به دنبال اصلاح انقلابی ساختار فرهنگی، در تلاش هستیم شورایعالی انقلاب فرهنگی به یک قرارگاه تبدیل گردد که در این جهت باید ارتباط وسیعی با جبهه مردمی ایجاد شود.
وی اشاره کرد: جبهه مردمی در حکمرانی دخالت دارد اما در تصدی گری فعالیتی انجام نمی دهد و برای این مهم میزهای تخصصی مختلف تعریف شده است.
دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: برای نخستین بار در شب عید نوروز، اتحادیه اروپا و در شب عید غدیر، انگلیس، بنده و شورایعالی انقلاب فرهنگی را تحریم کردند.
وی افزود: تدوین سند استراتژیک دانشگاه اسلامی، سند حوزه عفاف و حجاب، دفاعی امنیتی و نقشه جامع هوا و فضا و امنیت غذایی کشور از دیگر اقدامات شورایعالی انقلاب فرهنگی است.
دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: نظام راهبردی و سیاست حجاب و عفاف بر عهده شورایعالی انقلاب فرهنگی و ستاد اجرایی عفاف و حجاب در همه عرصه ها همچون امنیتی انتظامی و فرهنگی و اجتماعی بر عهده وزارت کشور است.
خسروپناه اشاره کرد: در حوزه علم و فناوری و هوش مصنوعی اقداماتی انجام شده است. هم اکنون هوش مصنوعی غیر کوانتومی در کشور مطرح است در صورتیکه در سایر کشورها هوش مصنوعی کوانتومی درحال اجراست.
فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی هم اظهار نمود: به تعبیر مقام معظم رهبری بین وضع موجود و مطلوب فاصله وجود داد که البته به بیان ایشان این فاصله طی شدنی است و بارها طی شده است.
وی اضافه کرد: نگاه آرمانی در میان گروههای جهادی وجود دارد که با بخش اداری متفاوت می باشد.
استاندار مرکزی با اعلان اینکه ایراد جدی در ساختار دستگاههای فرهنگی اداری وجود دارد، خاطرنشان کرد: دستگاه فرهنگی باید همیشه درحال فعالیت و دفاع باشد و این حوزه در استان نیازمند ساماندهی است. باید در این راه از اعتبارات به خوبی استفاده گردد.
مخلص الائمه بیان نمود: سال قبل ۳۴۰۰ میلیارد تومان در جهت عمران و آبادانی در چارچوب برنامه دولت هزینه شده است، همینطور ۳۶۰۰ میلیارد تومان هم به شهرداری ها و دهیاری ها پرداخت شده است و این در حالیست که در ۶ سال قبل ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در این زمینه اختصاص یافته بود.
وی اشاره کرد: ستاد پیگیری و نظارت مردمی در استان درحال تاسیس است که اختیاراتی هم به این ستاد تفویض خواهد شد.
منبع: newsfun.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب